Status: U bent niet ingelogd.VoIP Planet | Algemeen | Privacy policy

Privacy policy

Onze webserver herkent niet automatisch van elke bezoeker van deze site het email-adres en de domeinnaam.

Wij registreren het email-adres van email-verzenders en van de bezoekers van ons bulletinboard. Verder verzamelen wij informatie over welke pagina's het meest worden bezocht. Tevens registreren wij de informatie die door onze bezoekers vrijwillig wordt afgestaan, zoals bijv. aanmeldingsgegevens en/of enquete informatie; hieronder valt niet de informatie van willekeurig bezoekers van onze site.

De informatie die wij verzamelen wordt uitsluiten voor interne doeleinden gebruikt en wordt daarna vernietigd. Verbetering van de inhoud van onze site vormt het belangrijkste doel. De informatie wordt nooit voor commerciele doeleinden gedeeld met derde partijen.

Wij maken geen gebruik van 'cookies'.

Wanneer u uw email-adres aan ons verstrekt, zult u uitsluitend informatie ontvangen met betrekking tot de aanleiding van het verstrekken van uw email-adres. Indien u geen email meer wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken door een verzoek per email aan ons gericht.

Bezoekers die hun telefoonnummer ter beschikking stellen, zullen uitsluitend worden gebeld in relatie tot orders die zij plaatsen.

Next Page