Status: U bent niet ingelogd.VoIP Planet | Algemeen | Privacy policy | Privacy policy (vervolg)

Privacy policy (vervolg)

Wij hebben geen enkele samenwerkingsrelatie met advertentiebureau's die onze klantengegevens gebruiken voor commerciële doeleinden. Het kan voorkomen dat wij klantgegevens gebruiken voor onvoorziene zaken. In het geval van een aanpassing van onze policy zullen wij deze veranderingen publiceren op onze website en u in de gelegenheid stellen om indien mogelijk eventuele consequenties hiervan te vermijden. Indien u hierover bezorgd bent, raden wij u aan om onze website en deze policy regelmatig te raadplegen.

Op verzoek verstrekken wij bezoekers toegang tot specifieke informatie, zoals klantnummer en/of wachtwoord. Uitsluitend klanten kunnen per email om deze toegang vragen. Deze toegang zal alleen worden verstrekt met betrekking tot raadplegen van eigen informatie.

Op verzoek bieden wij klanten de mogelijkheid om feitelijke onjuistheden te corrigeren.

Met betrekking tot beveiliging hebben wij maatregelen in onze vestigingen genomen die verlies, misbruik of verandering van informatie via onze site beveiligen.

Wanneer u van mening bent dat deze site niet functioneert conform deze 'policy', kunt u contact met ons opnemen via onderstaand email-adres of per telefoon.