Status: U bent niet ingelogd.VoIP Planet Nieuws

Tips

VoIP brengt rust in de hectiek

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig bedrijven die hun werknemers laten inklokken, waar iedereen een vaste werkplek heeft en waar dagelijks strict van Ď9 tot 5í gewerkt moet worden. In plaats daarvan wint ĎHet Nieuwe Werkení aan populariteit. Bij dit nieuwe werken horen bijvoorbeeld flexibele werktijden en werkplekken.

Lees meer >>

Bereid je voor op de nieuwe generatie werknemers

Een gezond bedrijf heeft medewerkers van diverse leeftijden. De oudere voor de ervaring, de jongere voor een frisse blik. De komst van generatie Z, ook wel digital natives genoemd, vraagt de nodige aandacht. Uit recent onderzoek is gebleken dat bedrijven onvoldoende voorbereid zijn op de volgende generatie werknemers. Bovendien is de helft van de Nederlandse werkenden ontevreden over de huidige technologieŽn op de werkvloer.

Lees meer >>

Gebruik je een keuzemenu? Voorkom irritaties!

Hoewel keuzemenu’s zijn ontwikkeld als een service voor de klant, wekt het bij mij persoonlijk juist vaak irritaties op. Ik vind het prettiger als ik direct een persoon aan de lijn krijg in plaats van een computer. Toch kan een keuzemenu, op de juiste manier ingezet, in sommige gevallen handig zijn.

Lees meer >>

Wees creatief en haal alles uit VoIP

VoIP biedt heel veel leuke functies. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om gesprekken met meerdere personen tegelijkertijd te voeren via een conference call of het vormen van een wachtrij voor bellers als iemand in gesprek is. Maar naast alle standaard functies is er nog zoveel meer mogelijk. Mits je een handige developer in huis hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Lees meer >>

Verhoog je professionele uitstraling met een 085- of 088- bedrijfsnummer

Heb je een bedrijf met vestigingen verspreid over meerdere plaatsen in het land? Dan kan het handig zijn om 088- of 085-nummers aan te vragen voor zowel je vaste- als mobiele aansluitingen. Deze nummers zijn regio-onafhankelijk en daardoor ideaal voor ondernemingen die niet gebonden zijn aan een bepaalde plaats of bedrijven met kantoren in meerdere regio’s. Je hoeft dus geen geografische aanduidingen meer te gebruiken (010 voor Rotterdam en 020 voor Amsterdam bijvoorbeeld).

Lees meer >>

Overstappen op Voice over IP? Voorkom verrassingen!

Bij overstappen naar VoIP denk je natuurlijk als eerste aan de telefoon die op je bureau staat. Maar zakelijke telecom gaat vaak veel verder dan dat. Breng daarom eerst goed in kaart via welke wegen jij allemaal gebruik maakt van je analoge telefoon-aansluiting. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Lees meer >>

Zo laat jij omzet liggen met de 06-nummers van je werknemers   

Een werkmobieltje voor je werknemers is handig natuurlijk. Totdat de persoon in kwestie op vakantie is, ziek, of bijvoorbeeld weggaat bij het bedrijf. In zekere zin worden dan ook de klantcontacten meegenomen. De klant krijgt geen gehoor, maar ook geen uitleg. Dit kan resulteren in ontevredenheid of wegblijven van klanten. Dat wil je natuurlijk niet. Vast-mobiel integratie kan de oplossing zijn.

Lees meer >>

Help, mijn telefoon doet het niet!

 

De meeste problemen met internettelefonie worden veroorzaakt door een probleem met de internetverbinding. Doorloop onze checklist om de oplossing te vinden.

Lees meer >>

.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief:

Voornaam
 
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres