Status: U bent niet ingelogd.VoIP Planet | Diensten | Bedrijfsnummers

Bedrijfsnummers

Bedrijfsnummers zijn voor bedoeld voor bedrijven die een telefoon nummer willen hebben die niet bij een bepaalde regio in Nederland hoort. Dit heeft voordelen als u meerdere vestigingen heeft in verschllende plaatsen of in de toekomst het nummer wil kunnen behouden als u verhuisd naar een andere locatie.

Bedrijfsnummers worden aangevraagd door het bedrijf zelf bij de ACM .Bedrijfsnummers vraagt u niet per stuk aan maar per minimaal 100. U kunt ook op de ACM website zoeken naar nog beschikbare nummers, zo kunt u een nummerblok kiezen die bij u past. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd dan krijgt u hiervan een beschikking van de ACM met de daarop aan u toegekende nummers. Als u deze beschikking stuurt naar backoffice@voipplanet.nl dan kan VoIP Planet deze voor u aktief maken op het publieke telefoon netwerk.
Bedrijfsnummers worden worden afgeleverd op een voip trunk.

Kosten bedrijfsnummer:

  Eenmalig Maandelijks
    0,00 (0,00 incl btw)   35,00 (41,65 incl btw)

Indien u al Bedrijfsnummers heeft via een andere telefonie provider dan kunt u deze ook porteren naar VoIP Planet, vul hiervoor het porterings formulier in en stuur de opta beschikking van het aan u toegekende nummerblok naar backoffice@voipplanet.nl